Το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού πέτυχε μεγάλη νίκη με 9-8 κόντρα στο Περιστέρι και πέρασε πανηγυρικά στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Άντζιτς που πέτυχε τα 7 από τα 9 γκολ και οδήγησε τους «πράσινους» στην πρόκριση. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε Final 4 Κυπέλλου μετά το 2016 και αναμφίβολα η παρουσία του εκεί αποτελεί επιτυχία και σίγουρα στο μέλλον θέλει να κοιτάει ακόμα ψηλότερα.

Ο αγώνας

Στον αγωνιστικό τομέα το ματς ήταν ντέρμπι και στο πρώτο οκτάλεπτο ο Παναθηναϊκός ήταν πίσω στο σκορ με 0-1, καθώς ναι μεν είχε καλή αμυντική λειτουργία αλλά είχε δυστοκία.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ισορρόπησε το ματς και με τη λήξη του οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες στο σκορ 2-2. Για γερά νεύρα ήταν και το τρίτο οκτάλεπτο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν μαζί στο σκορ και τον πίνακα να δείχνει 5-5.

Στο τέταρτο και καθοριστικό οκτάλεπτο οι «πράσινοι» κατάφεραν και  πέτυχαν τέσσερα τέρματα και πήραν την πολυπόθητη νίκη-πρόκριση με 9-8.

Παναθηναϊκός (Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Γ.Σιαμάς, Δευτεραίος 1, Τόττης, Άντζιτς 7, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης, Π.Σιαμάς, Αλβέρτης 1, Βασιλάκης και Ζερβουδάκης.

Περιστέρι (Λούδης): Σαλτέρης, Καζάζης, Τοράκης 1, Πρέκας, Γερακούδης, Κουκουνάκης, Μπιτσάκος 2, Καρούντζος 4, Φώσκολος, Χρυσοσπάθης 1, Μαστρογιαννάκος, Παδάς, Χόλαντ και Μανγκλ.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram