Στα χέρια του θα πάρει και πάλι την ευρωπαϊκή αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως το «τριφύλλι» τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Μετά από μία τριέτια, όπου οι «πράσινοι» δεν συγκέντρωναν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να λάβουν την άδεια συμμετοχής για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (UEFA Licensing), ενώ εξασφάλιζαν με δυσκολία αυτή για το ελληνικό πρωτάθλημα, τα πράγματα από φέτος επιστρέφουν στην κανονικότητα.

Όπως αναφέρει η «SportDay», το «τριφύλλι» έχει σίγουρη την απόκτηση της διπλής αδειοδότησης, με τη βελτίωση της καθαρής θέσης της ΠΑΕ την περίοδο 208-19, η οποία μειώθηκε κατά 30,2% σε σχέση με τη σεζόν 2018-18, να έχει ρόλο κλειδί σε ότι αφορά το UEFA Licensing.

Από τη στιγμή που οι «πράσινοι» πάρουν και επίσημα το «οκ» ότι μπορούν να αγωνιστούν σε κάποια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα περιμένουν να δουν τι μέλλει γενέσθαι με την τιμωρία τους. Αν η UEFA αποφασίσει να την άρει από φέτος, τότε ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει και πάλι στην Ευρώπη, σε αντίθεση περίπτωση η επιστροφή θα πάρει παράταση ενός έτους.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram