Οι επιπτώσεις της πανδημίας έφεραν πρόσκαιρη αναταραχή στο θέμα της αδειοδότησης του Παναθηναϊκού για τη νέα χρονιά, ωστόσο το «τριφύλλι» κατάφερε να διαχειριστεί τις πρόσθετες δυσκολίες και να ετοιμάσει πλήρη φάκελο.

Η διακοπή του πρωταθλήματος, έφερε τη στάση πληρωμών από τους χορηγούς, κάτι που δυσκόλεψε τους «πράσινους» αναφορικά με τους διακανονισμούς που είναι υποχρεωμένοι να τηρήσουν από παλαιότερες οικονομικές εκκρεμότητες.

Για αυτό το λόγο σύμφωνα με την εφημερίδα «Η Πράσινη» χρειάστηκε να δοθεί ένα επιπλέον χρηματικό ποσό σε πρώην παίκτες, προπονητές και ομάδες, για να τηρηθούν οι διακανονισμοί και να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα έγγραφα που θα συμπεριληφθούν στον φάκελο της αδειοδότησης.

Συγκεκριμένα υποστηρίζει πως ένα μεγάλο ποσό πήρε ο Αντρέα Στραματσόνι, ενώ χρήματα μπήκαν και στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Γκονζάλες και άλλων παικτών της ομάδας.

Κάπως έτσι ο φάκελος του Παναθηναϊκού θα είναι πλήρης, το «τριφύλλι» αναμένεται να πάρει χωρίς πρόβλημα την άδεια για τη συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πλέον μένει να φανεί αν η ΟΥΕΦΑ θα άρει την ποινή αποκλεισμού. Σε αντίθετη περίπτωση η ευρωπαϊκή επιστροφή του «τριφυλλιού» θα πάρει παράταση για τη σεζόν 2021-22.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram