Την προετοιμασία του για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ στην Σούπερ Λίγκα, ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός.

Η τελευταία προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» πριν τον αυριανό αγώνα ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με κορόιδο και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων στο μισό γήπεδο. Εκτός προγράμματος έμεινε ο Νάγκι που ακολούθησε θεραπεία.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την ακόλουθη αποστολή του αγώνα.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Χριστογιώργος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Τζαβίδας, Μακέντα, Περέρα, Καμπετσής.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram