Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, βρίσκεται από σήμερα λίγο πριν τις 21:00 ο Ματίας Γιόχανσον.
Ο 25χρονος αμυντικός ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως πριν πάρει την τελική απόφαση να έρθει στην χώρα μας είχε συνομιλήσει με τον συμπατριώτη του Νίκλας Χουλτ.
«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα παίξω στον Παναθηναϊκό, σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ. Η ομάδα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, διαθέτει εξαιρετικούς οπαδούς και ελπίζω μέσω του Παναθηναϊκού να επιστρέψω στην εθνική Σουηδίας. Μίλησα με τον Χουλτ για τον σύλλογο» ήταν να λόγια του Σουηδού.
Την Πέμπτη ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι εφόσον δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, θα ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία με τον παίκτη να υπογράφει τριετές συμβόλαιο και να ανακοινώνεται από το «τριφύλλι».