Με ενδεκάδα ανάγκης θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης λόγω των πολλών απουσιών από τραυματισμούς αλλά και το πρόβλημα που υπάρχει με τη διασπορά του κορωνοϊού.

Ο Λάζλο Μπόλονι για το ματς της 14ης αγωνιστικής επέλεξε τους: Διούδη, Χουάνκαρ, Ζαγαρίτη, Σένκεφελντ, Πούγουρα, Βέλεθ, Μπουζούκη, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Κανταλαπιέδρα και Καρλίτος. 

Ο πιθανότερος σχηματισμός είναι το 4-2-3-1, με τους Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούγουρα και Ζαγαρίτη να είναι στην άμυνα από αριστερά στα δεξιά. Οι Αλεξανδρόπουλος και Βέλεθ να αποτελούν τα δύο αμυντικά χαφ και τους Χατζηγιοβάνη, Κανταλαπιέδρα και Μπουζούκη να αποτελούν την υποστηρικτική τριάδα πίσω από τον Καρλίτος που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.   

Όπως και να έχουν τα πράγματα, ο σχηματισμός του Παναθηναϊκού θα φανεί με την έναρξη του αγώνα, καθώς δεν αποκλείεται να δούμε το «τριφύλλι» και σε 4-3-3.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram