Την Τρίτη 8 Αυγούστου θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον φιλικό αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Με ανακοίνωσή της η "πράσινη" ΠΑΕ ενημέρωσε το κοινό για τις τιμές και τον τρόπο διάθεσή των εισιτηρίων, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί μια ακόμα πρόβα πριν το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο για τα Play-Off του Europa League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Την Πέμπτη 10 Αυγούστου στις 21:00 ο Παναθηναϊκός θα δώσει φιλικό αγώνα στη Λεωφόρο με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Τα εισιτήρια για τον αγώνα αυτό θα διατίθενται στην τιμή των € 5 για όλες τις Θύρες του γηπέδου πλην των Θυρών 10 (10 €) και 3 (20 €).

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά αύριο, Τρίτη 8 Αυγούστου στις 11:00 και θα πραγματοποιείται μόνο ηλεκτρονικά τις δύο πρώτες μέρες. Την ημέρα του αγώνα (Πέμπτη, 10 Αυγούστου) πέρα από την ηλεκτρονική αγορά τα εισιτήρια θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Την ίδια ημέρα η διάθεση των καρτών διαρκείας θα πραγματοποιείται κανονικά βάσει προγράμματος ηλεκτρονικά και από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 10:30 μέχρι τις 16:00».