Την ενόχλησή του για τον τρόπο με τον οποίο αναφέρονται στο θέμα της μεταγραφής του Τεέμου Πούκι τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, έδειξε με δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της Μπρόντμπι Τρούλς Μπεχ.

Συγκεκριμένα ο Μπεχ μίλησε στην ιστοσελίδα «tipsbladet.bk», όπου και ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι όλος αυτός ο ντόρος που έχει γίνει γύρω από τον Φιλανδό επιθετικό, έχει επηρεάσει την απόδοσή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Αυτή τη στιγμή ο Πούκι είναι ποδοσφαιριστής της Μπρόντμπι. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, αλλά και να υπάρξει, θα το κρατήσουμε για μας. Δεν ξέρω πώς διαρρέουν την ατζέντα τους στα ΜΜΕ, αλλά αυτό είναι ενοχλητικό.

Σε ένδειξη σεβασμού στους άλλους, πρέπει να είσαι διακριτικός. Είναι καταστροφικό για μας. Μπορείτε να δείτε πόσο θόρυβο δημιούργησε στην ομάδα μας ότι κάποιος στην Ελλάδα ξεκίνησε να μιλάει γι’ αυτό που θέλουν.

Νομίζω ότι ο Πούκι έχει επηρεαστεί και φαίνεται από το ότι έχασε μια ευκαιρία στο ξεκίνημα του αγώνα με την Κοπεγχάγη και μια ακόμα στο παιχνίδι με τη Λίνγκμπι. Προηγήθηκαν μετά από ένα λεπτό, έπειτα από δυο λεπτά είχε μια μεγάλη ευκαιρία και λίγο αργότερα, όταν μπορούσε να εκτελέσει ένα πέναλτι, δίστασε».