Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποτελεί πλέον παρελθόν για τον Παναθηναϊκό και για αυτό το λόγο η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Έλληνα τεχνικό για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα ο Εβρίτης τεχνικός πήγε στα γραφεία της ομάδας προκειμένου να συζητήσει για τις οφειλές που υπάρχουν στο προπονητικό τιμ, ωστόσο αναμένεται να συμβεί και νέο ραντεβού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί θερμά τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Έναν άνθρωπο με τον οποίο μας συνέδεσαν πολλές δυσκολίες, αλλά και συγκινητικές στιγμές στον ενάμιση χρόνο της κοινής μας πορείας. Η διαδρομή του είχε ξεχωριστή σημασία για όλους στην ομάδα και η προσφορά του είναι αναγνωρίσιμη.
Η Παναθηναϊκή Οικογένεια του εύχεται εγκάρδια κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία».