Ένα από τα πολλά κενά που έχει να καλύψει στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός είναι αυτό του επιθετικού, με τους επικείμενους περιορισμούς που θα προκύψουν από την τιμωρία του «τριφυλλιού» να κάνουν πιο δύσκολη την εξεύρεση ενός ικανού παίκτη.
Ωστόσο όπως φαίνεται ο Νίκος Νταμπίζας έχει κάνει μια πρώτη προεργασία με κάποιους διαθέσιμους παίκτες, ένας από τους οποίους είναι και ο νεαρός Στέφανος Ρεγκάκος που αγωνίζεται στη Λωζάνη.
Ο 21χρονος επιθετικός ο οποίος έχει βγει από τις ακαδημίες του Ατρόμητου και πήρε ευκαιρίες από τον Βαγγέλη Κορακάκη, το διάστημα που Έλληνας τεχνικός ήταν στον πάγκο της ομάδα του Περιστερίου, δεν υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και έτσι αποχώρησε για την Ελβετία και τη Λωζάνη, όπου εντάχθηκε τον Ιανουάριο του 2018 αγωνιζόμενος σε 12 αγώνες και σκοράροντας τέσσερα τέρματα.
Ωστόσο από τη στιγμή που η συμφωνία με το Γιώργο Δώνη είναι προ των πυλών, η οποία μεταγραφική κίνηση συμβεί θα πρέπει να έχει την έγκριση του νέου προπονητή του «τριφυλλιού».