Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Γιακούμπα Σιλά, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό.
Ο αμυντικός μέσος από το Μάλι, από νωρίς το πρωί ξεκίνησε την απαραίτητη διαδικασία να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Πλέον ο 27χρονος θα μεταβεί στα γραφεία του «τριφυλλιού», όπου και θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, εφόσον πρώτα ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και αν όλα πάνε καλά, στη συνέχεια θα υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση.
Αμέσως μετά ο διεθνής με την εθνική ομάδα του Μάλι, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με τη μορφή δανεισμού που θα συμπεριλαμβάνεται και οψιόν αγοράς, θα επιστρέψει στο αεροδρόμιο και στις 14:40 θα μπει στο αεροπλάνο, ώστε να ενσωματωθεί εκ νέου στην εθνική ομάδα της χώρας του.