Η αποστολή του Παναθηναϊκού «πέταξε» για την Τουρκία, όπου αύριο (Πέμπτη, 28/8, 20:00) θα αντιμετωπίσει τη Σάμσουνσπορ στη ρεβάνς των πλέι οφ του Europa League.
Οι «πράσινοι» του Ρουί Βιτόρια έχουν το προβάδισμα μετά το 2-1 στο ΟΑΚΑ, ωστόσο γνωρίζουν ότι χρειάζεται άλλη μια μεγάλη εμφάνιση για να «σφραγίσουν» την πολυπόθητη πρόκριση στη League Phase της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Το κλίμα στην ομάδα είναι θετικό, με τους παίκτες να δείχνουν αισιοδοξία και πίστη στην αποστολή τους, κατά την αναχώρηση από το «Ελ. Βενιζέλος».
Μετά την άφιξη στη Σαμσούντα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση στις 19:00 στο γήπεδο της Σάμσουνσπορ, ενώ στις 18:15 ο Ρουί Βιτόρια θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.
Θυμίζουμε πως στην αποστολή βρίσκονται οι: Ντραγκόφσκι, Λαφόν, Κότσαρης, Καλάμπρια, Τσιριβέγια, Τουμπά, Σιώπης, Ιωαννίδης, Ζαρουρί, Τετέ, Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Σφιντέρσκι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Μπρέγκου, Τζούριτσιτς, Κυριακόπουλος, Φικάι, Λάβδας, Σκαρλατίδης.