Τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ τίμησε η ΠΑΕ παναθηναϊκός στο παιχνίδι ενάντια στον Ατρόμητο για την 6η αγωνιστική της Super League.
Λίγες ημέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος (9 Οκτωβρίου) από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής, οι «πράσινοι» με δύο απλωμένα πανό στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαΐδης» έδειξαν πως δεν τον έχουν ξεχάσει. Αμφότερα τα πανό ήταν τοποθετημένα στις θύρες 3 και 4, κάτω από τις θέσεις των επισήμων.
Το ένα είχε την μορφή του Μπάλντοκ και συνοδεύονταν με το μήνυμα για «πάντα μαζί μας», ενώ το δεύτερο έγραφε «There is a starman waiting in the sky» χρησιμοποιώντας παράλληλα τους αριθμούς 3 και 2, αφού το 32 ήταν ο αριθμός στη φανέλα του Μπάλντοκ. Θυμίζουμε πως «Starman» ήταν το παρατσούκλι του Μπάλντοκ, αλλά και ο τίτλος του αγαπημένου του τραγουδιού, που τραγούδησε ο αείμνηστος Ντέιβιντ Μπόουϊ.