Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στα διοικητικά και ποδοσφαιρικά θέματα του Παναθηναϊκού, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται σε επαφές με ξένο τεχνικό διευθυντή, με σκοπό την αντικατάσταση του Γιάννη Παπαδημητρίου.
Ο Παπαδημητρίου διανύει, όπως όλα δείχνουν, τις τελευταίες του ημέρες στον σύλλογο, καθώς το Τριφύλλι έχει ήδη κάνει βήματα για τη μεταβατική περίοδο και την εφαρμογή ενός νέου ποδοσφαιρικού μοντέλου, με γνώμονα τις εισηγήσεις του Φράνκο Μπαλντίνι.
Ο υποψήφιος νέος τεχνικός διευθυντής φέρεται πως είναι ενεργός σε άλλη ομάδα αυτή τη στιγμή, γεγονός που καθιστά αδύνατη τη δημοσιοποίηση του ονόματός του ή την επισημοποίηση της συνεργασίας. Ωστόσο, είχε εμπλοκή στην υπόθεση του Ράφα Μπενίτεθ, κάτι που ενισχύει τα σενάρια περί αλλαγής κατεύθυνσης σε ευρωπαϊκά πρότυπα, αλλά και τις πληροφορίες για την έλευση του Ισπανού τεχνικού.