Με ένα ιδιαίτερο τρόπο σχολίασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός την απόφαση του διαιτητή Παπαδόπουλου να μην καταλογίσει το καταφανέστατο πέναλτι υπέρ του Φεντερίκο Μακέντα στο 87ο λεπτό του χθεσινού αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ.
Συγκεκριμένα στην ανάλυση του αγώνα που βγάζει μετά από κάθε ματς η «πράσινη» ΠΑΕ, σχολίασε με έντονο τρόπο την λανθασμένη απόφαση του Έλληνα διαιτητή, ενώ στάθηκε και στο μειωμένο καθαρό χρόνο των καθυστερήσεων, ο οποίος αν και ορίστηκε στα πέντε λεπτά ο καθαρός χρόνος ήταν πολύ λιγότερος.
Αναλυτικά στο match report αναφέρεται:
«Οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στην ΑΕΛ, με τη θεσσαλική ομάδα να αποδέχεται με ιδιαίτερη ευχαρίστηση την απλόχερη βοήθεια του διαιτητή Παπαδόπουλου, ο οποίος ανήκει στη μεγάλη διαιτητική σχολή που αναφέρει ότι άπαξ και δοθεί ένα πέναλτι σε μια ομάδα, απαγορεύεται να δοθεί δεύτερο ακόμα και αν από το τράβηγμα αλλάξει μέγεθος η φανέλα ποδοσφαιριστή. Οι παίκτες της ΑΕΛ κράτησαν το 1-1 πάντα με τη συνδρομή του διαιτητή που δεν καταλόγισε πέναλτι σε σπρώξιμο του Καρανίκα στον Κουρμπέλη στο 49’ και παρατεταμένο τράβηγμα φανέλας του Μακέντα από τον Ζίζιτς στο 88’. Στις δε καθυστερήσεις -πέντε λεπτά υπέδειξε ο διαιτητής- παίχθηκε καθαρό ποδόσφαιρο μόλις 2,5 λεπτά...».