Με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να βρίσκεται τελικά στην αποστολή και πιθανότατα στην ενδεκάδα, θα αγωνιστεί κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» ολοκήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου (16/2) ενάντια στους «Αρκάδες», με τον αρχηγό να προπονείται κανονικά και έτσι ο Γιώργος Δώνης να τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή. Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού θα βρίσκεται και ο Χρήστος Δώνης, όχι όμως ο Εμάνουελ Ινσούα που έμεινε εκτός, μετά το χτύπημα που δέχτηκε στο ζυγωματικό που του προκάλεσε κάταγμα.

Στην αποστολή επέστρεψαν και οι Μακέντα και Κάτσε που εξέτισαν την τιμωρία τους.

Αναλυτικά την αποστολή του «τριφυλλιού» αποτελούν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομμάτης, Παντελάκης, Στάικος, Άλτμαν, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Αρμενάκας, Μακέντα, Βέργος, Καμπετσής.