Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της νίκης του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ σημείωσε πως έμεινε ικανοποιημένος από την σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του, ενώ σημείωσε πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν νεότερα για τον τραυματισμό του Μάριους Γκριγκόνις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην Euroleague μέσα σε 48 ώρες. Η προσέγγιση μας ήταν καλή. Έχουμε κάποιες μέρες να προετοιμάσουμε για το επόμενο ματς».

Για την κατάσταση του Γκριγκόνις και αν τον προβληματίζει η εικόνα της τέταρτης περιόδου: «Για τον Γκριγκόνις θα δούμε αύριο που θα έχουμε περισσότερα. Πρέπει να το ελέγχουμε και να δούμε γιατί. Γιατί για το ματς αυτό έπρεπε να έχουμε καλή προσέγγιση. Για εμάς ήταν μια ευκαιρία να δώσουμε λεπτά συμμετοχής και ξεκούραση σε παίκτες που έπαιξαν πολύ».

Για το αν αυτά τα παιχνίδια βοηθούν τον Παναθηναϊκό: «Πρώτα από όλα για αυτό το παιχνίδι, πρέπει να πούμε για το πρόγραμμα γιατί ήταν δύσκολο με δύο παιχνίδια που ήταν απαιτητικά και είχαν πολλή πίεση. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς. Δίνουμε χρόνο σε παιδιά που δεν είχαν χρόνο».

Για το αν προετοιμάζει την ομάδα ενόψει του Ολυμπιακού: «Πρέπει να παίξουμε για αυτό το παιχνίδι, για την προσέγγιση που θα έχουμε. Είχαμε ένα πλάνο και το ακολουθήσαμε. Είμαι ικανοποιημένος».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram