Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μετά από 6,5 χρόνια στα οποία φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού αποτελεί παρελθόν, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία με τα χρώματα της Τραμπζονσπόρ.

Έτσι, ο πρώην πλέον αρχηγός των «πρασίνων» με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας ανάμεσα από άλλα η ομάδα είναι ένα σημαντικό κομμάτι τόσο της καριέρας του όσο και της ζωής του.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Ήρθε η στιγμή του αποχαιρετισμού. Δύσκολη και συναισθηματικά φορτισμένη. Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, καθώς ο Παναθηναϊκός αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι τόσο της καριέρας μου όσο και της ζωής μου. Και αυτό δεν πρόκειται ν’ αλλάξει.

Μου έδωσε πολλά, με στήριξε σε δύσκολες στιγμές, με βοήθησε να γίνω καλύτερος παίκτης, πιο ώριμος άνθρωπος. Εφόδια, αναμνήσεις και συναισθήματα που θα με συντροφεύουν.

Ελπίζω κι εγώ με τη σειρά μου να βοήθησα την ομάδα με την παρουσία μου, τις αποφάσεις μου, τη συνεισφορά μου κι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ό,τι καλύτερο στον Παναθηναϊκό. Είμαι ευγνώμων που υπήρξα μέλος κι αρχηγός μιας τόσο μεγάλης ομάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους στάθηκαν δίπλα μου από το 2017 ως και σήμερα. Στα καλά και στα άσχημα. Τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά πίσω από τα φώτα για να έχουν τα πάντα οι ποδοσφαιριστές. Τη διοίκηση του συλλόγου και φυσικά τον κόσμο.

Δυστυχώς τίποτα δεν διαρκεί για πάντα. Ειδικά στο ποδόσφαιρο. Ήρθε η στιγμή για ένα νέο βήμα. Με σεβασμό κι αγάπη για το παρελθόν, όνειρα και βλέψεις για το μέλλον.

Καλή συνέχεια,

Δημήτρης Κουρμπέλης».

Δείτε την ανάρτηση του Κουρμπέλη:

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram