Με πολλά μίνι διπλά και αρκετά γκολ κύλισε η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας, όπου οι «πράσινοι» πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Μετά το ζέσταμα οι παίκτες χωρίστηκαν σε ομάδες και έπαιξαν διπλό στο 1/3 του γηπέδου, όντας χωρισμένοι σε ομάδες.

Στο ένα γήπεδο οι ομάδες ήταν:

Πράσινη: Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Σιδεράς, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Ροζ: Ζέκα, Κλεϊνχέισλερ, Κάτρης, Σπόραρ, Αϊτόρ

Πορτοκαλί: Μπιλάλ, Τσέριν, Μλαντένοβιτς, Μάγκνουσον (Κλεϊνχέισλερ).

Στο άλλο γήπεδο οι ομάδες ήταν:

Ροζ: Ξενόπουλος, Φικάι, Ρούμπεν, Βέρμπιτς, Μαντσίνι, Βαγιαννίδης.

Πράσινη: Μαργκόνο, Κώτσιρας, Παλάσιος, Μπερνάρ, Καλοσκάμης

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν αυξημένος με τους Ιωαννίδη, Κανταλαπιέδρα και Φικάι να έχουν από 4 γκολ! Οι Μαντσίνι, Παλάσιος, Μπερνάρ, Πέρεθ και Γερεμέγιεφ έβαλαν από δυο, ενώ σκόραραν και άλλοι. Ο Μλαντένοβιτς με ωραίο σουτ από απόσταση νίκησε τον Λοντίγκιν, για να απαντήσει λίγη ώρα αργότερα ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, όταν ο Σέρβο πήγε να το ξανακάνει.

Όπως συνέβη στην πρωινή προπόνηση, έτσι και στην απογευματινή, στο τέλος του προγράμματος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κράτησε ένα γκρουπ παικτών και δούλεψε στην τακτική και στο κομμάτι της πίεσης.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram