Θύελλα αντιδράσεων και άμεσες εξελίξεις φέρνει το γεγονός πως ο Στιβ Μπένετ δεν όρισε ξένο διαιτητή στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και αποφάσισε να δώσει σφυρίχτρα σε Έλληνα διαιτητή.

Με δήλωσή του ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος ανέφερε πως παρόλο που ζήτησε από τον Άγγλο αρχιδιαιτητή τον ορισμό ξένου διαιτητή στο ντέρμπι της Λεωφόρου την προσεχή Δευτέρα, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Έτσι συγκάλεσε σύσκεψη της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για την προσεχή Τετάρτη (27/9), δηλαδή μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου, με θέμα «Πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ».

Ως εκ τούτου όλα δείχνουν πως στην ΕΠΟ έχει τεθεί θέμα ζήτημα συνέχισης της συνεργασίας με τον Στιβ Μπένετ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση, σε σχέση με τους ορισμούς των αξιωματούχων διαιτησίας στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της SL1.

«Ο κ. Μπένετ για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ της Δευτέρας 25/9 έχει ορίσει Έλληνα Διαιτητή. Ο κ. Μπένετ, παρά την προσπάθειά μου για την πρόσκληση ξένων διαιτητών στα ντέρμπυ, παρά την αντίστοιχη ενασχόληση και ενέργεια του Προέδρου της UEFA κ. Τσέφεριν, παρά την εκπεφρασμένη άποψη όλων των εμπλεκομένων στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δεν όρισε ξένο διαιτητη ούτε στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ ούτε στο ντέρμπυ της ερχόμενης Δευτέρας.

Για τον λόγο αυτό, συγκαλώ την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, με θέμα: Πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram