Την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός, με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (27/9) στο «Γ. Καλαφάτης».
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ενώ εκτός δράσης είναι ο τραυματίας Χόρντουρ Μάγκνουσον. Αμφότεροι τέθηκαν εκτός αποστολής, όπως και ο ανέτοιμος Γιώργος Βαγιαννίδης, ο οποίος ωστόσο προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.
Στον αντίποδα, στην αποστολή του «τριφυλλιού» επιστρέφει ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.
?Η αποστολή της ομάδας μας για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης! #Panathinaikos #PAOFC #ASTPAO #StoiximanSuperLeague #slgr pic.twitter.com/FzTnb12v9R
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) September 27, 2023