Το τρόπαιο του Euro 2024 βρίσκεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ζάππειο, σε εκδήλωση στοιχηματικής εταιρείας, η οποία λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο του σημερινού αγώνα μπαράζ της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στο Καζακστάν, για πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ έδωσε το παρών στην εκδήλωση και έσπευσε να ευχηθεί καλή επιτυχία στη «γαλανόλευκη». Θυμίζουμε πως σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής Ελλάδας, θα υπάρξει συνάντηση με την Εθνική ομάδα της Τουρκίας στη φάση των ομίλων, μαζί με τις Πορτογαλία και Τσεχία.
«Είμαι κι εγώ πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ, μαζί σας. Είναι αδύνατον να μην χαμογελάσει κανείς βλέποντας ένα τέτοιο τρόπαιο. Ξέρω πολύ καλά ότι η Ελλάδα έχει κατακτήσει αυτό το Κύπελλο. Ήμουν εκεί σχολιαστής. Φυσικά το να παίρνει μία ομάδα το τρόπαιο, είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα. Σήμερα πηγαίνω κι εγώ σε έναν αγώνα. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδας. Εύχομαι να βρεθούμε στον ίδιο όμιλο», ανέφερε αρχικά ο Τερίμ.
Για το ενδεχόμενο να συναντηθούν στο Euro Ελλάδα και Τουρκία (θα συμβεί αν προκριθεί η Ελλάδα), είπε: «Φυσικά η Ελλάδα θα παίξει στα πλέι οφ. Βλέποντας και τις άλλες ομάδες, είναι η πιο δυνατή ανάμεσα στις άλλες. Θα το θέλαμε κι εύχομαι πραγματικά να είμαστε στον ίδιο όμιλο. Το πιστεύω ότι θα το πετύχουν (σ.σ. να προκριθούν)».