Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι βρέθηκε εδώ και αρκετούς μήνες εκτός Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα ο Ιταλός τερματοφύλακας να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού θα μείνει και τυπικά ελεύθερος σε λίγες ημέρες.
Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο 32χρονος τερματοφύλακας έχει προτάσεις από ελληνικές ομάδες, ενώ ενδιαφέρον έχουν παρουσιάσει και ομάδες του εξωτερικού, όπως η Σαουθάμπτον που επέστρεψε στην Premier League, αλλά από την ομάδα του Βανκούβερ στο MLS.
Εδώ και μήνες έχει κυκλοφορήσει η φήμη πως η ΑΕΚ είναι η ομάδα που έχει δείξει «ζεστό» ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Σε κάθε περίπτωση, μέσα στις επόμενες ημέρες θα φανεί ποια ακριβώς θα είναι η εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης.
#Calciomercato | #Panathinaikos, sondaggi per #Brignoli da parte di altri club greci. Pressing anche del @SouthamptonFC e del #Vancouver https://t.co/td2Ld2PnEd
— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) June 3, 2024