Με προορισμό την Ολλανδία και το Άμστερνταμ αναχώρηση η αποστολή του Παναθηναϊκού το πρωί της Τετάρτης (14/8) ενόψει της ρεβάνς με τον Άγιαξ για την 3η προκριματική φάση του Europa League.

Όπως έχει γίνει γνωστό, με την αποστολή ταξίδεψαν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων, που δεν είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα, καθώς την Παρασκευή (16/8) πριν επιστρέψουν στην Αθήνα οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν στο Άμστερνταμ ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Στην Αθήνα έμεινε ωστόσο ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα στις 18:15 ώρα Ελλάδας είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Ντιέγκο Αλόνσο, αλλά και ενός ποδοσφαιριστή του «τριφυλλιού», ενώ στις 19:00 θα ακολουθήσει η προπόνηση. 

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram