Γνωστή έγινε η 11άδα του Παναθηναϊκού με την οποία το «τριφύλλι» θα παραταχθεί στο ματς της πρεμιέρας για το πρωτάθλημα, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.
Σε σχέση με το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Άγιαξ, ο Ντιέγκο Αλόνσο προχωρά σε ολικό λίφτινγκ, αλλάζοντας τους εννέα από τους 11 παίκτες!
O Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει τον αγώνα με τον Λοντίγκιν στην εστία, τους Αράο και Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας, τον Βαγιαννίδη σε ρόλο δεξιού μπακ και τον Μαξ ως αριστερό μπακ, στο ντεμπούτο του Γερμανού με την πράσινη φάνελα. Οι Ζέκα και Μαξίμοβιτς θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Βιλένα να αγωνίζεται πιο μπροστά από αυτούς. Από κει και πέρα, ο Τζούρισιτς θα πάρει θέση στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης, ο Τετέ στο δεξί και ο Γερεμέγεφ στην κορυφή, σε σχηματισμό 4-2-3-1.
Our starting 11 for today’s game against Asteras AKTOR #PAOFC #Panathinaikos #PAOAST #StoiximanSuperLeague pic.twitter.com/q7t7ZSXi2O
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) August 18, 2024