Ο Παναθηναϊκός έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο με τα όσα κατέγραψε η παρακάμερα του «τριφυλλιού» στην εκτός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού.

Από τα πολλά στιγμιότυπα, αυτό που ξεχωρίζει είναι η ομιλία του Ρουί Βιτόρια στους παίκτες λίγο πριν τη σέντρα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να ζητά από τους ποδοσφαιριστές του να παίξουν και για τους φιλάθλους!

Αναλυτικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε: «Χρειαζόμαστε όλη την ενέργειά σας. Χρειαζόμαστε να σκέφτεστε θετικά. Να παίζεται ως ομάδα. Ο κόσμος που έχει έρθει, είδα τα πρόσωπά τους: Πιστεύουν σε μας. Πιστεύουν. Θέλουν να βοηθήσουν, να κάνουν κάτι για μας. Βγείτε και παλέψτε γι’ αυτούς. Για μας αλλά και γι’ αυτούς. Είμαστε σε καλή στιγμή. Όμως πρέπει να δουλέψουμε. Η σύνδεση με τον κόσμο μπορεί να είναι πολύ σημαντική για το μέλλον. Είμαστε καλύτεροι, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε. Πιστέψτε στον διπλανό σας, δουλέψτε απ’ την αρχή ως το τέλος. Αν αρχίσουμε δυνατά θα είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram