Σε τρεις αλλαγές προχώρησε ο Ρουί Βιτόρτια αναφορικά με την ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού για τα παιχνίδια με την Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε σε αυτή τους νεοαποκτηθείς Κάρολ Σφιντέρσκι και Μανώλη Σιώπη, όπως και τον Έρικ Πάλμερ-Μπράουν. Ο πρώτος πήρε τη θέση του Άντραζ Σπόραρ, ο οποίος δεν υπολογίζεται, ο δεύτερος του Τζορτζ Μπάλντοκ, ενώ ο τρίτος μπήκε στη λίστα αντί του Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος βρίσκεται πλέον πιο πίσω στην προτίμηση.

Θυμίζουμε πως στη λίστα των ομάδων πρέπει να βρίσκονται δύο παίκτες από τις «πράσινες» Ακαδημίες (Βαγιαννίδης, Λίλο) και τέσσερις από ελληνικές Ακαδημίες (Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Μπακασέτας, Ιωαννίδης), όπως προβλέπουν οι κανονισμοί.

Αναλυτικά η «πράσινη» λίστα:

Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Παλμερ Μπράουν, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντενοβιτς, Κώτσιρας, Ουναϊ, Τετέ, Μπακασέτας, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Πελίστρι, Τζούριτσιτς, Αράο, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σφιντέρσκι, Σιώπης.

Στη Β λίστα βρίσκονται οι: Νταμπίζας, Φικάι, Μπρέγκου.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram