Τις αμφισβητούμενες φάσεις από τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής της Super League, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-0 από τον Άρη, φωνάζοντας για το αμφισβητούμενο των γηπεδούχων με το οποίο έγινε το 2-0, ανέλυσε η ΚΕΔ.

Στο βίντεο αυτή τη φορά δε βρέθηκε ο αρχιδιαιτητής, Στεφάν Λανουά, ως συνήθως, αλλά ο Ρομπέρτο Αλόνσο, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Σε κάθε περίπτωση η ΚΕΔ αναφέρει πως στην εν λόγω φάση δεν υπάρχει παράβαση και έτσι το πέναλτι κακώς δόθηκε στους «κιτρινόμαυρους». 

Συγκεκριμένα ο Αλόνσο είπε: «Εδώ ο αμυνόμενος διεκδικεί την μπάλα με μια φυσιολογική ποδοσφαιρική επαφή, με το δεξί του πόδι στο έδαφος και γυρνώντας το σώμα του για να προστατεύσει τη μπάλα την οποία ο επιτιθέμενος δεν θα μπορούσε να φτάσει. Περιμένουμε παρέμβαση του var και ακύρωση του πέναλτι».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram