Στην καθιερωμένη ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων προχώρησε η ΕΠΟ, αναφορικά με τα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής της Super League, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ.

Ο Ιταλός αντιπρόεδρος της Επιτροπής και υπεύθυνος του VAR, Πάολο Βαλέρι ήταν αυτός που ανέλυσε τις φάσεις, αναφερόμενος και στο πέναλτι που ζήτησε το «τριφύλλι» στο χέρι του Στάγιτς έπειτα από το σουτ του Ιωαννίδη λίγο έξω από την περιοχή.

Αναφορικά με τη συγκεκριμένη φάση είπε: «Ο αμυνόμενος προσπαθεί να ανακόψει το σουτ γλιστρώντας στο έδαφος και ακουμπάει την μπάλα με το αριστερό του χέρι, το οποίο είναι πίσω από το σώμα του σε κάθετη θέση προς το έδαφος. Η θέση αυτού του χεριού είναι απόλυτα φυσιολογική γιατί προσπαθεί να ισορροπήσει την κίνηση του παίκτη. Σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού αυτό δεν είναι πέναλτι».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram