Την προετοιμασία του για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League, ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, συνεχίστηκε με παιχνίδι και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.
Θεραπεία ακολούθησαν οι Γιώργος Νίκας, Έλτον Φικάι και Μπαρτ Σένκεφελντ, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής, όπως και οι ανέτοιμοι Τάσος Μπακασέτας και Γιάννης Κώτσιρας, αλλά και ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς, μιας και ο Σέρβος αμυντικός έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον συγκεκριμένο αγώνα. Στον αντίποδα, μετά από πολύ καιρό στην αποστολή του «τριφυλλιού» βρίσκεται ο Χόρντουρ Μάγκνουσον.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ρουί Βιτόρια ανακοίνωσε τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα της αποστολής. Σε αυτή είναι οι: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Τετέ, Πάλμερ- Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Σιώπης, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Αράο.
Our squad list for tomorrow’s game against PAOK ☘️#PAOFC #Panathinaikos #slgr #StoiximanSuperLeague #Playoffs #PAOKPAO pic.twitter.com/oxcXLYED1o
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) April 26, 2025