Να «σφραγίσει» την πρόκριση στην League Phase του Europa League θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δοκιμάζεται στην Σαμψούντα κόντρα στην Σάμσουνσπορ, στον επαναληπτικό της νίκης του στο ΟΑΚΑ (2-1) για τα Playoffs (20:00, COSMOTE SPORT 3).

Οι «πράσινοι» στο πρώτο παιχνίδι έδειξαν ότι είναι ικανοί για να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση και αυτό θέλουν να κάνουν και σήμερα. Από την άλλη, οι Τούρκοι, έχοντας στο πλευρό τους και τον κόσμο τους, μιας και το γήπεδο «19 Μαΐου» θα είναι κατάμεστο, θέλουν να κάνουν την ανατροπή, αντιμετωπίζοντας το εν λόγω ματς ως το σημαντικότερο στην ιστορία τους!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ρουί Βιτόρια έχει όλους τους παίκτες που είναι δηλωμένοι στη λίστα στη διάθεσή του, αφού και ο Φίλιπ Τζούρισιτς είναι πλέον έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Επιστροφές όμως έχει και η Σάμσουνσπορ, η οποία ωστόσο ενδεχομένως δε θα έχει διαθέσιμο τον Άρμπνορ Μούγια μιας και είναι έτοιμος να ταξιδέψει στο Βέλγιο προκειμένου να υπογράψει στην Αντβέρπ.

Σε ότι αφορά την πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, αυτή θα αποτελείται από τον Ντραγκόφσκι στην εστία, τους Τουμπά και Πάλμερ-Μπράουν στο κέντρο της άμυνας, τον Καλάμπρια σε ρόλο δεξιού μπακ και τον Κυριακόπουλο ως αριστερό μπακ. Ο Τσιριβέγια θα είναι το αμυντικό χαφ με τους Τσέριν και Μπακασέτα να αγωνίζονται ως εσωτερικοί μέσοι. Από κει και πέρα, ο Πελίστρι θα βρίσκεται στο δεξί «φτερό» της επίθεσης, ο Τετέ στο αριστερό και ο Ιωαννίδης στην κορυφή, σε σχηματισμό 4-3-3.   

Ο Βόσνιος, Ιρφάν Πελίτο είναι ο διαιτητής που όρισε η UEFΑ. Ο κατηγορίας Ellite διαιτητής, ο οποίος σφύριξε πρόσφατα το παιχνίδι της Μπριζ με τη Σάλτσμπουργκ, θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Σανάντ Ιμπρισιμπέγκοβιτς και Νταβόρ Μπελίχο. Τέταρτος θα είναι ο επίσης Βόσνιος Μίλος Γκίγκοβιτς, ενώ στο VAR θα καθίσουν οι Ολλανδοί, Πολ φαν Μπέκελ και Ρόμπιν Χένσγκενς.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram